Ditampilake

Mesin

Mesin Nglereni Serat Enclosed Lengkap

Alat mesin tugas berat, bagean mesin utama nganggo merek paling ndhuwur sing diimpor; Desain standar Eropa CE; bisa dilengkapi sistem loading lan unloading kanthi otomatis; Maks. daya laser nganti 20KW.

Full Enclosed Fiber Laser Cutting Machine

Milih lan Ngonfigurasi Mesin sing Tepat Kanggo Pakaryan Sampeyan Kanggo Mbantu Sampeyan

MISI

PERNYATAAN

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd. Miwiti nggarap lan ngembangake teknologi laser wiwit taun 2006. Kita minangka perusahaan modern teknologi tinggi sing khusus kanggo P&P lan produksi peralatan laser. Perusahaan kita duwe lokakarya standar kanggo mesin pemotong laser, mesin las laser lan mesin laser marking udakara 15.000 meter persegi lan 80 karyawan, kalebu 8 insinyur laser lan insinyur mekanik sing pengalaman luwih saka 10 taun ing industri laser.

bubar

PAWARTA

  • Mesin pemotong laser serat ukuran presisi tinggi SUNTOP ing Jerman

    Mesin pemotong laser serat laser presisi tinggi wis sukses dikirim menyang Jerman. Pelanggan utamane nyedhiyakake layanan pemrosesan logam lan mbutuhake presisi 0,08mm. Wiwitane, dheweke milih akeh pemasok, sawise mbandhingake konfigurasi mesin, akurasi, profesionalisme lan ...

  • Mesin nglereni laser serat 3000W otomatis dipasang ing Prancis kanthi sukses

    Saka riset lan pangembangan nganti desain nganti produksi, sawise 40 dina upaya kabeh karyawan SUNTOP, kita ngatur mesin pemotong laser kanthi otomatis lan mbongkar serat laser kanthi sukses dipasang ing Prancis. Kecepatan mlaku mbukak lan mbongkar cepet banget, yaiku kaping 2 ...

  • Mesin nglereni laser ukuran khusus sing dipasang bakal dipasang ing Singapura

    Iki model khusus mewah, mesin iki ukuran potong efektif workbench yaiku 3000 * 12000 mm, alat mesin ukuran paling gedhe ing industri kanthi proses mbentuk siji wektu, solusi profesional kanggo variasi akurasi alat mesin ukuran gedhe amarga proses pamisahan akeh. ..