Babagan Kita

as

Suzhou Suntop Laser Technology Co., Ltd. Miwiti nggarap lan ngembangake teknologi laser wiwit taun 2006. Kita minangka perusahaan modern teknologi tinggi sing khusus kanggo P&P lan produksi peralatan laser. Perusahaan kita duwe lokakarya standar kanggo mesin pemotong laser, mesin las laser lan mesin laser marking udakara 15.000 meter persegi lan 80 karyawan, kalebu 8 insinyur laser lan insinyur mekanik sing pengalaman luwih saka 10 taun ing industri laser.

Kita wis ngliwati sertifikat kualitas internasional CE, AS, FDA lan ISO9001-2000, macem-macem mesin laser sing digunakake kanggo ngolah lembaran logam, rekayasa dekoratif stainless steel, merek dagang lan surat pariwara, kabinet listrik tegangan dhuwur / rendah, peralatan dapur, motor, IC, ponsel, ngolah kaca, paket, panganan, kerajinan logam, suku cadang mobil, mesin pertanian, instrumen medis, peralatan olahraga, peralatan perlindungan lingkungan, peralatan lift, udara tengah kanthi kondisional, alat hardware baja lan pengukur tekanan lsp

fe
er

Suntop Laser mesthi nyedhiyakake layanan purna jual 24 jam kanggo pasar manca, saéngga para pelanggan bisa tuku lan nggunakake mesin laser wae tanpa prelu kuatir, luwih saka 15 taun pengalaman ing industri laser kanthi integrasi sumber daya sing akeh, saengga mesin laser kita duwe rasio kinerja-kanggo-rega sing dhuwur, saéngga para pelanggan bisa tuku mesin laser sing paling apik kanthi paling sithik dhuwit.

Sajrone pirang-pirang taun, kita njupuk konsep bisnis "Ngupayakake inovasi kanthi teknik, kualitas Jaminan karo manajemen, tepuk tangan karo layanan", dina iki kita terus negesake prinsip berorientasi kualitas kanggo merek SUNTOP lan sesuk kita bakal dadi pimpinan elit industri ing industri laser ing jagad iki.