Pemotong laser serat tertutup (ST-FC3015G)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama mesin:

1, Mesin nglereni laser serat iki kanthi ruangan kondisioner lan isolasi bledug / sistem ekstraksi ngrokok kanthi otomatis, hemat energi lan efek ekstraksi asap sing sampurna. Amarga kabeh bagean listrik lan Laser Generator ana ing njero mesin, mula desain lan ide iki bakal nggawe komponen tetep stabil sanajan 24 jam terus digunakake kanggo nggedhekake umur optik, komponen listrik lsp.

 t (7)

2, Bagean transmisi mekanik wis diuji lan dikalibrasi karo interferometer laser kanggo kaping pirang-pirang kanggo mesthekake akurasi mesin sing apik lan stabil sanajan sawise sawetara taun digunakake, sing penting banget kanggo pangguna pungkasan.

t (9)

3, alat mesin kita digunakake las integral sawise anil kanggo ngilangi stres, proses nglereni relief stres annealing — kasar - VSR - semi-rampung-VSR-Finishing, solusi sing luwih apik amarga welding lan stres sing muncul saka proses, sing nambah stabilitas mesin, kisaran umume profil struktur logam saka 12-15mm sing paling ora 20 taun ora ana deformasi.

t (2)

4, Sistem monitor, ing meja ngarep lan meja mburi mesin dilengkapi kamera, sing bisa ngawasi status kerja ing tabel kanthi efektif.

t (8)

5, Dikonfigurasi karo kepala pemotong laser fokus RAYTOOLS aoto fokus lan fokus kanggo tekan titik fokus sing luwih cilik, garis sing luwih alus bisa dipotong, efisiensi sing luwih dhuwur, kualitas pangolahan sing luwih apik.

t (6)

6, transmisi serat optik, pangolahan fleksibel, kualitas nglereni kapan wae bisa dipesthekake.

7, sistem kontrol Laser laser profesional (perangkat lunak pemotong Cypcut), operasi komputer, operasi sing luwih gampang lan multi-fungsi:

 Ora Fungsi Dhèskripsi Utama
1 Dhuwur ngisor Obor obah munggah lan mudhun miturut dhuwur piring
2 Kontrol daya Daya laser dikendhaleni miturut kemiringan
3 Fungsi mbalikke Mbalik kanggo nglakokake program NC
4 Wangsul breakpoint Bali menyang breakpoint sawise mari
5 Multi tindikan Pulsa, blasting, kemajuan, kacepetan dhuwur
6 Garis timbal Setel parameter baris timbal
7 Temokake kanthi otomatis Temokake koordinat potongan kanthi otomatis
8 Fungsi leapfrog Leapfrog kanggo nambah efisiensi nglereni
9 Garis umum Garis umum kanggo nambah efisiensi nglereni
10 Fungsi tandha Mesin bisa nggawe ukiran laser kanthi bentuk ing piring
11 Fungsi nyarang Piranti lunak bisa nyetel potongan kanthi otomatis, bisa ngirit bahan lan energi tenaga kerja

8, Kompatibel karo macem-macem piranti lunak, bisa ngrancang kabeh jinis grafis utawa ngethok cepet teks, operasi sederhana, fleksibel, trep

9, Kanthi fungsi ngeculake cerdas, tingkat pemanfaatan materi luwih dhuwur.

10, mesin bisa dilengkapi fungsi nyarang otomatis.

11, Mesin bisa milih IPG / RAYCUS / nLIGHT / TRUMPF laser Generator sing misuwur.

t (5)

Mesin aplikasi pemotong laser serat: 

Pemrosesan logam baja, iklan nyanyian produksi, produksi kabinet listrik voltase dhuwur lan kurang, komponen mekanik, peralatan dapur, mobil, mesin, produk logam, pisau gergaji, bagian listrik, industri optik, musim semi, papan logam, ceret, mikroelektronik medis, perangkat keras, alat ukur piso lan industri pemrosesan logam liyane.

t (4)

t (1)

t (10)

Parameter teknis utama mesin:

Jeneng Mesin Mesin pemotong laser Serat Plate (full enclosd)
Model ST-FC3015G / ST-FC4020G / ST-FC1560G / ST-FC6020G / ST-FC6025G
Area nglereni mesin laser 1500 * 3000mm (4000 * 2000mm, 1500 * 6000mm, 2000 * 6000mm, 2500 * 6000mm)
Daya Laser Serat 500w / 750w / 1000W / 1500W / 2000W / 3000W / 4000W / 6000W / 8000W /

12000W / 15000W / 20000W / 25000W

(Daya dhuwur nduweni konfigurasi lan struktur mesin sing beda)

Dawane gelombang laser 1064nm
Sistem transmisi Gear + rél (kita duwe merek standar; kita uga bisa ngasilake minangka sarat)
Akurasi lokasi sumbu XY ± 0,01mm
Sumbu XY mbaleni akurasi lokasi ± 0,01mm
Sumbu XY max gerakane cepet 30m / min (uga miturut jinis bahan lan kekandelan)
Kacepetan nglereni maksimal 1-30m / menit (bakal miturut bahan logam lan tenaga laser)
Nglereni kekandelan Gumantung saka Materi
Materi Aplikasi Lembaran logam Wesi / CS / SS / Aluminium / Tembaga lan kabeh jinis logam
Kaluwihan  > Saka bahan baku menyang mesin pungkasan kabeh langsung saka kita.

> Efisien sederhana, kompak, listrik lan optik
> Kompatibel karo kuat lan andal
> Maintenance gratis
> Garansi 3 taun.

> Cover Protective, desain standar CE.

Bobot net 5500KG (konfigurasi lan tenaga sing beda duwe bobot sing beda)

t (3)

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita