Mesin las titik laser perhiasan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

rt
tjy

Mesin las laser titik perhiasan perkenalan:

Mesin iki dirancang khusus kanggo perhiasan lan produk logam cilik las laser, utamane digunakake kanggo welding spot kanthi macem-macem logam.

Las titik laser minangka aspek penting ing teknologi pamrosesan bahan laser, salah sawijining proses las las yaiku konduksi termal, yaiku permukaan pemanasan radiasi laser, panas permukaan nganti difusi internal liwat konduksi panas, kanthi ngontrol jembar pulsa laser, energi, tenaga puncak lan frekuensi mbaleni, paramèter kayata komponen leleh, kanggo mbentuk kolam molten tartamtu.

Amarga kaunggulan unik, wis sukses digunakake ing pamrosesan perhiasan emas lan perak lan pengelasan bagean cilik lan mikro.

Prinsip kerja sistem las Deposisi laser yaiku teknologi las kanthi energi termal sing dhuwur lan titik terpusat, sing bisa ngatasi las lan ndandani kabeh bagean cilik, lan nggawe kekurangan teknologi las busur argon tradisional kanggo ndandani lan las lumahing apik.

Loro ambang galur termal lan sawise perawatan diindhari, sing bisa ngirit siklus produksi cetakan.

Las tukang las laser biasane digunakake kanggo ngisi bolongan lan ngelas ornamen emas lan perak, lan uga bisa digunakake kanggo welding adhem saka baja paduan dhuwur, baja campuran baja panas, baja alat nikel, baja kelas tinggi, paduan tembaga, tembaga berilium , paduan aluminium sing kenceng banget, emas, perak lan bahan logam liyane.

Mesin las laser spot SUNTOP Perhiasan fitur utama:

Mesin kabeh bisa diselehake ing desktop, desain pendingin banyu internal, papan cilik.

Energi, jembaré denyut nadi, frekuensi, ukuran titik bisa diatur kanthi sawetara, kanggo nggayuh macem-macem efek las.

Parameter kasebut diatur kanthi rod kontrol ing rongga tertutup, sing gampang lan efisien.

Panggunaan rongga kondensasi keramik ing Inggris, resistensi korosi, resistensi suhu dhuwur, efisiensi konversi fotolistrik sing dhuwur, umur rongga kondensasi (8-10 taun), umur lampu xenon luwih saka 8 yuta kali.

Hood sing cocog, ngilangi stimulasi kanggo mripat ing wektu kerja.

Kanthi 24 jam kerja terus-terusan, kinerja mesin kabeh stabil.

Desain manusiawi, ergonomis, jam kerja suwene tanpa lemes.

Kauntungan utama: kacepetan cepet, efisiensi dhuwur, ambane gedhe, deformasi cilik, area kena pengaruh panas cilik, kualitas las tinggi, ora ana polusi, efisiensi dhuwur lan perlindungan lingkungan.

Parameter utama mesin las laser titik perhiasan:

Model ST-WY150
Maks. daya laser 150W
Panjang gelombang laser 1064nm
Konsumsi daya total 5KW
Fokus laser 110mm
Frekuensi pulsa laser bisa diulang ≤0.1-20Hz
Perlindhungan TM Water 10-30 drajad
Lebar pulsa laser 20ms
Gas proteksi laser 1 dalan
Pasokan listrik 220V / 50Hz / 20A
Ukuran 900 * 500 * 600mm
Bobot mesin 80KG

Foto sampel las laser perhiasan nyata kanggo referensi:

ht

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk