Mesin nglereni laser ukuran khusus sing dipasang bakal dipasang ing Singapura

Iki model khusus mewah, mesin iki ukuran potong efektif kanggo workbench

3000 * 12000 mm, alat mesin ukuran paling gedhe ing industri kanthi proses mbentuk siji, solusi profesional kanggo variasi akurasi alat mesin ukuran gedhe amarga ana pirang-pirang masalah pamrosesan segmentasi, pelanggan kepenak karo solusi laser lan layanan sawise profesional sing didol, mutusake kanggo tuku mesin nglereni laser serat 15000W sing dhuwur saka SUNTOP mbesuk.

e

Ing wulan Oktober kepungkur, Sidang Paripurna Kelima Panitia Pusat CPC 19 rampung. Sesi pleno nggawe rencana lengkap kanggo pembangunan China sajrone periode "rencana limang taun kaping 14", lan nggambarake target jangka panjang 2035. Iki nuduhake manawa, wiwit taun ngarep, China bakal mlebu tahap pembangunan anyar, lan konsep pangembangan bakal dileksanakake maneh, lan pola pangembangan anyar kanthi siklus gedhe domestik minangka awak utama lan sirkulasi ganda domestik lan internasional sing saling promosi kudu dibangun.
Ing tahap pangembangan anyar, konsep pangembangan anyar lan pola pangembangan anyar, pambuka mesthi nduweni peranan penting. Ekspo Impor Internasional China kaping telu dianakake sawise Sidang Paripurna Kelima Komite Pusat 19 Partai Komunis China. Terus ngumumake pambangunan dataran tinggi anyar kanggo mbukak, ningkatake pangembangan inovatif perdagangan luar negeri, terus-terusan ngoptimalake lingkungan bisnis, lan nggedhekake kerjasama bilateral, multilateral lan regional. Papat langkah anyar iki minangka cathetan dhasar sing paling apik kanggo ekspresi level tinggi sing dibukak ing Sidang Pleno Kelima Komite Pusat CPC 19.
"Bukaan mbukak mung bakal mbukak luwih amba lan luwih amba" minangka komitmen Tiongkok sing ora kuwat. Proposal langkah-langkah pambuka terus-terusan nuduhake manawa pambukaan Tiongkok ana gandheng cenenge lan terus maju. Jagad iki bisa ndeleng kapercayan, tekad lan ketekunan nalika mbukak China kanthi terus-terusan.
"Tiongkok bakal ngembangake pambukaan kanthi cara kabeh-kabeh, supaya pasar Tiongkok bisa dadi pasar global, pasar bareng lan pasar kanggo kabeh wong, lan nyuntikake energi luwih positif menyang komunitas internasional." Pangandikan Presiden Xi Jinping ngandhani kabeh manawa "mbukak" minangka dhasar sing penting banget. Pancen amarga ana puluhan ewu latar mburi "terbuka" ing jagad iki. Ngandelake kerja sama lan kerja sama, peta ekonomi donya nyedhiyakake sisi sing sugih lan warna. Ing bayangan peta ekonomi donya, China terus-terusan ngumumake langkah-langkah pambukaan lan ngajokake kabeh negara kudu kerja sama kanggo promosi pambukaan kerjasama win-win, kerja sama, lan pemerintahan win-win, sing nerangake pilihan China. "ngadeg ing sisih tengen sejarah", sing dadi conto kanggo kabeh negara supaya bebarengan mbukak lan nambah warna sing cerah kanggo peta ekonomi donya.


Wektu kiriman: Jul-28-2020