Mesin nglereni laser serat 3000W otomatis dipasang ing Prancis kanthi sukses

Saka riset lan pangembangan nganti desain nganti produksi, sawise 40 dina upaya kabeh karyawan SUNTOP, kita ngatur panganan otomatis lan mbongkar mesin pemotong laser serat CNC kanthi sukses dipasang ing Prancis.

Kacepetan mbukak lan mbongkar cepet banget, yaiku kaping 2 saka loading TRANF TRANF sing dipasang lan mbukak ing bengkel sing padha. Pelanggan seneng banget karo teknologi SUNTOP.

Bubar SUNTOP wis sukses ngembangake sistem panganan lan bongkar muat kanthi otomatis kanthi kapasitas beban 2500KG sing cocog kanggo pemuatan lan pemunggahan logam lembaran sing amba lan gedhe, bakal ngirit biaya tenaga kerja, nggawe bengkel kasebut pancen tanpa pengawasan, lan dadi landhesan sing apik kanggo industri 4.0.

ht (1)  ht (2)

Saka perspektif para pemain pasar, impor lan ekspor perusahaan swasta tambah akeh, lan peran "stabilisator" perdagangan asing luwih misuwur. Data nuduhake manawa ing 10 wulan kapisan, impor lan ekspor perusahaan swasta tekan 12 triliun yuan, paningkatan 10,5%, nyumbang 46,2% saka total nilai perdagangan asing China, paningkatan 3,9 poin persentase sajrone periode sing padha taun kepungkur . Antarane, ekspor yaiku 7,94 triliun yuan, paningkatan 10,9%, nyumbang 55,4% saka total nilai ekspor; impor yaiku 4,06 triliun yuan, tambah 9,7%, nyumbang 35% saka total nilai impor.

Ngarep-arep mbesuk, umume diharapkan perdagangan asing ing taun kabeh bakal terus njaga gaya sing stabil lan positif. Tang Jianwei, kepala peneliti pusat riset finansial Bank Komunikasi, ujar manawa volume impor lan rega bijih besi, kedele lan komoditas massal liyane mundhak, nuduhake manawa permintaan domestik isih durung kuwat. Indeks impor PMI ing Oktober yaiku 50,8%, 0,4 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing wulan sadurunge, lan ana ing ndhuwur garis boom lan bust kanggo rong wulan berturut-turut. Kanthi pamulihan konsumsi domestik lan permintaan produksi, ledakan impor sabanjure bakal terus.

Saka perspektif para pemain pasar, impor lan ekspor perusahaan swasta tambah akeh, lan peran "stabilisator" perdagangan asing luwih misuwur. Data nuduhake manawa ing 10 wulan kapisan, impor lan ekspor perusahaan swasta tekan 12 triliun yuan, paningkatan 10,5%, nyumbang 46,2% saka total nilai perdagangan asing China, paningkatan 3,9 poin persentase sajrone periode sing padha taun kepungkur . Antarane, ekspor yaiku 7,94 triliun yuan, paningkatan 10,9%, nyumbang 55,4% saka total nilai ekspor; impor yaiku 4,06 triliun yuan, tambah 9,7%, nyumbang 35% saka total nilai impor.

Ngarep-arep mbesuk, umume diharapkan perdagangan asing ing taun kabeh bakal terus njaga gaya sing stabil lan positif. Tang Jianwei, kepala peneliti pusat riset finansial Bank Komunikasi, ujar manawa volume impor lan rega bijih besi, kedele lan komoditas massal liyane mundhak, nuduhake manawa permintaan domestik isih durung kuwat. Indeks impor PMI ing Oktober yaiku 50,8%, 0,4 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing wulan sadurunge, lan ana ing ndhuwur garis boom lan bust kanggo rong wulan berturut-turut. Kanthi pamulihan konsumsi domestik lan permintaan produksi, ledakan impor sabanjure bakal terus.


Wektu kiriman: Jul-28-2020