Mesin pemotong laser serat ukuran presisi tinggi SUNTOP ing Jerman

Mesin pemotong laser serat laser presisi tinggi wis sukses dikirim menyang Jerman. Pelanggan utamane nyedhiyakake layanan pemrosesan logam lan mbutuhake presisi 0,08mm. Wiwitane, dheweke milih akeh pemasok, sawise mbandhingake konfigurasi mesin, akurasi, profesionalisme lan layanan mesin kasebut, pungkasane dipilih SUNTOP LASER. Ing kene, kita ngarepake usahane luwih apik lan luwih apik. SUNTOP bakal terus kerja keras lan ora bakal nguciwani sampeyan.

rht

Miturut data paling anyar sing diterbitake Administrasi Umum bea cukai, impor lan ekspor perdagangan manca China tekan 2,84 triliun yuan ing wulan Oktober, paningkatan 4,6% dibanding periode sing padha taun kepungkur (padha ing ngisor iki). Iki uga tuwuh positif saka impor perdagangan manca lan nilai ekspor limang wulan berturut-turut wiwit wulan Juni. Antarane, ekspor yaiku 1,62 triliun yuan, mundhak 7,6%; impor ana 1,22 triliun yuan, paningkatan 0,9%; keluwihan perdagangan 401,75 milyar yuan, paningkatan 34,9%. Analisis kasebut nuduhake manawa faktor positif ing njero omah lan luar negeri isih akumulasi, lan perdagangan asing dijangka njaga tren pertumbuhan sing stabil sajrone setaun.

Sakabèhé, ing 10 wulan pisanan taun iki, total nilai impor lan ekspor barang China 25,95 triliun yuan, tambah 1,1%. Antarane, ekspor yaiku 14,33 triliun yuan, tambah 2,4%; impor ana 11,62 triliun yuan, mudhun 0,5%; surplus perdagangan yaiku 2,71 triliun yuan, paningkatan 16,9%.

Nalika njaga skala sing tetep, struktur perdagangan China wis luwih dioptimalake, kanthi impor perdagangan umum lan ekspor saya tambah lan proporsi saya tambah. Ing 10 wulan kapisan, impor lan ekspor perdagangan umum China tekan 15,6 triliun yuan, paningkatan 2,8%, cacahe 60,1% saka total nilai perdagangan asing China, paningkatan 1 poin persentase sajrone periode sing padha taun kepungkur. Antarane, ekspor tekan 8,51 triliun yuan, paningkatan 4,8%; impor tekan 7,09 triliun yuan, tambah 0,5%. Sajrone periode sing padha, impor lan ekspor perdagangan pangolahan wis mencapai 6,09 triliun yuan, mudhun 6,2%.

Analisis kasebut nuduhake manawa pemulihan ekspor perdagangan umume kanthi cepet nyedhiyakake dorongan kanggo optimalisasi struktur perdagangan umume. Wang Han, kepala ekonom Societe Generale Securities, ujar manawa wiwit wulan Maret, sajrone proses pemulihan ekspor China, tenaga pemulihan utamane asale saka ekspor perdagangan umum. Tingkat ekspor perdagangan umume taun ke taun pulih dadi 16,8% saka titik endhek - 4,5% ing wulan Maret nganti Oktober; saka Januari nganti Oktober, tingkat pertumbuhan kumulatif perdagangan umum pulih dadi 2,8%, kira-kira 60% ekspor China, paningkatan udakara 1% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Ing periode sing padha, perdagangan pangolahan impor kumulatif yaiku - 7,5% saben taun, lan perdagangan pangolahan sing mlebu yaiku - 14,7% saben taun. Ing proses pemulihan ekspor sawise epidemi, perdagangan umum kanthi nilai tambah sing luwih dhuwur bakal pulih luwih apik lan struktur perdagangan Tiongkok bakal ditambah.


Wektu kiriman: Jul-28-2020