Mesin menehi laser serat portabel (ST-FL20P)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha laser serat portabel SUNTOP kanthi menehi tandha lan mahchine ukiran

※, Desain konpact mesin marking laser serat portabel kita, struktur tampilan cukup, kompak lan apik, cocog kanggo menehi laser ing macem-macem adegan. Trep banget kanggo ngoperasikake mesin iki ing pabrik gedhe utawa kantor cilik.

g2 (1)

※, Bagéan sing penting, contone, Generator laser sing nganggo merek TOP RAYCUS, MAX utawa IPG sing misuwur gumantung karo kebutuhan nyata pelanggan.

g2 (2)

※, Mesin laser iki nganggo lensa F-theta merek dawa gelombang merek terkenal sing bisa entuk tandha laser kanthi kecepatan tinggi lan presisi tinggi, panggunaan wektu sing suwe tanpa gangguan teks lan gambar.

g2 (3)

※ SUNTOP LASER galvanometer mesin kanthi rong lampu abang internal sing gampang ditemokake fokus laser, supaya stabilitas jangka panjang mesin marking laser serat kita, galvanometer kita kudu ngliwati telung langkah sing ketat tes sadurunge dipasang ing mesin, iki minangka aspek penting banget sing gampang dilalekake karo para pembeli, kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki:

g2 (4)

※, Mesin nganggo kertu kontrol EZCAD kontrol asli lan piranti lunak sing ndhukung tandha 2D lan rotary, fungsi pangembangan sekunder lsp.

g2 (5)

※, Mesin bisa dilengkapi aksesoris opsional liyane, kayata piranti puter, meja kerja 2D / 3D, disk rotary pen lan jinis perlengkapan liyane miturut syarat-syarat laser sing ditandhani karo produk laser.

Suntop Laser bahan lantai mesin serat laser nutupi bahan aplikasi mesin tandha:

Mesin menehi laser serat cocok kanggo nggarap aplikasi menehi tandha logam kayata Emas, Perak, Baja tahan karat,

Kuningan, Aluminium, Baja, Iron Iitanium lsp, lan uga bisa menehi tandha ing pirang-pirang bahan non-logam, kayata ABS, Nylon, PES, PVC lsp.

Suntop Laser industri aplikasi mesin tandha laser lengkap kabungkus terlampir:

Logam, paduan, oksida, ABS, resin epoksi, tinta cetak, lsp, sing akeh nglamar elektronik, perhiasan, mobil, produk komunikasi, tombol telpon, kunci tembus plastik, produk perhiasan, rantai kunci, komponen elektronik, sirkuit terintegrasi (IC ), peralatan listrik, peralatan masak gesper, produk stainless steel lan industri liyane.

Parameter teknis mesin tandha laser portebel
Jinis Laser Laser serat
Daya Laser 20W / 30W / 50W (opsional)
Model ST-FL20P / ST-FL30P / ST-FL50P
Dawane Laser 1064nm
Area Tandha 75 * 75mm / 110 * 110mm / 150mm * 150mm175mm * 175mm / 200 * 200mm / 250 * 250mm / 300 * 300mm
 Tandha Ambane ≤1.2mm
 Kacepetan Tandha 10000mm / s
 Jembar baris minimal 0,012mm
 Watak Minimal 0,15mm
 Presisi sing Diulang ± 0,003mm
 Modul Laser Serat-umur 100.000 jam
 Kualitas balok M2 <1.5
 Diameter Titik Fokus <0,01mm
 Output saka Laser 10% ~ 100% terus disetel
 Lingkungan Operasi Sistem Windows XP / W7 / WIN10--32 / 64bits
 Mode Pendinginan Pendinginan udara - internal
 Suhu Lingkungan Operasi 15 ℃ ~ 35 ℃
 Input Daya 220V / 50HZ utawa 110V / 60HZ, fase siji
 Kebutuhan Daya <600W
 Antarmuka Komunikasi USB
 Ukuran Mesin / sawise paket 860 * 730 * 580mm
 Bobot Bersih / bobot reged 50kg / 68kg
 Pilihan Piranti Rotary, Tabel Ngalih, Otomatisasi khusus liyane

f

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita